Hot stone massasje

Hot stone massasje er en spesiell massasje der terapeuten bruker glatte, oppvarmede steiner til å massere med. Det plasseres også varme steiner på spesielle punkter på kroppen.
Varmen fra steinene er avslappende, og hjelper til med å løse opp stive muskler, den øker blodsirkulasjonen og hjelper til å skille ut giftstoffer som frigis under massasjen.

IMG_1496.PNG
Hot stone massasje er ikke en ny teknikk, men dens opprinnelse er uklar. Noen mener den stammer fra Østen, der den visstnok er brukt i 5000 år. Indianerne i Amerika brukte også varme steiner til å behandle verkende muskler, og noen rapporter viser at bruk av massasje med varme steiner ble brukt i badehus i det gamle Roma.
Den moderne varianten av varme steiner i massasje er vanligvis kreditert Mary Nelson, fra Tucson, Arizona.

Hot stone massasje er en avslappende behandling som absolutt anbefales i den mørke og kalde tida vi er inne i nå. Det er en ren nytelse for kropp og sjel, og stress blir bare borte.

IMG_1495.JPG

Denne massasjen passer for alle, men er spesielt bra for dem som har en stresset jobb og hverdag. Stress gjør at vi kan få muskelplager, hodepine, dårligere søvnkvalitet og dårligere immunforsvar. Man kan bli direkte syke av stress. Vi trenger alle å stoppe opp, ta en pause for å hente oss inn igjen.

Bestill time på hjemmesiden vår her

Dette innlegget ble publisert i Massasje og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s