DMK-kurs

I går var Cathrine på DMK-kurs i Stavanger. DMK er en hudpleieserie fra USA og ble utviklet av legen Danne M. King for 50 år siden. Du kan lese mer om serien her.
Kurset ble holdt av Lene som har lang erfaring med serien. Hun var kunnskapsrik, veldig engasjerende, og kan virkelig sitt fag. DMK har mange forskjellige behandlinger, men vi tilbyr bare en, nemlig Enzymebehandlingen. Den er derimot supergod! Dette er en naturlig oksygenbehandling av huden. Behandlingen setter i gang sirkulasjonen og øker oksygenopptaket i hudcellene. Dette gir huden evne til å repare og fornye seg selv innenfra. Huden får og en friskere glød. Behandlingen passer alle hudtilstander, og er effektiv mot hudaldring, linjer, uren hud og pigmentering. Den er en av de mest oppstrammende behandlingene vi har, og du ser umiddelbart resultat. For optimalt resultat anbefales en kur der en i tillegg bruker hjemmeprodukter. Vi anbefaler kur med åtte behandlinger med en behandling i uka.
Etter gjennomgang av teori om produkter og behandling fikk kursdeltakerne både gi og få en Enzymebehandling. Dette var en lærerik dag. Behandlingen er kjekk og gi, og super å få. Cathrine gleder seg til å jobbe videre med DMK-behandlingen.

Dette innlegget ble publisert i Arrangementer og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s