Nyhet! MaskerAide

Vi får stadig nye produkter inn i butikken, og det siste nye er maskene MaskerAide.

MaskerAide er dukmasker som er laget av fiber, og de ser ut som en tykk ansiktsserviett. De er formet for å passe til ansiktet, med hull til øyne, nese og munn.
Maskene passer til både til menn og kvinner, og er rimelige og veldig enkle å bruke. De kan brukes nesten over alt; f.eks. for å fukte huden etter en lang dag på stranda, eller en flytur med tørr inneluft.


Før du bruker masken må du rense huden. Deretter legger på på fiberduken og slapper av i 20 – 30 minutt. Ta masken enkelt av og ha på serum og ansiktskrem.

MaskerAide er fuktet med serum som blant annet inneholder vitaminer og arganolje.
Det er to typer høykonsentrerte serum; Én som har en klar base og én som er en krem. Serumet med den klare basen har en litt lettere konsistens, og egner seg godt for både dag- og kveldbruk, og før du sminker deg. Masker med dette serumet er blant annet Detox Diva og All Nighter.
Det kremede serumet har en tykkere konsistens, og anbefales til bruk om kvelden. Disse maskene er blant annet Beauty Rest’ore og I Don’t Wanna Grow Up.


MaskerAide er effektive, anti-bakterielle, miljøvennlige ansiktsmasker som inneholder snille kjemikalier og passer godt til sensitiv hud. Selve masken er 100% sertifisert nedbrytbar og emballasjen er gjenvinnbar.
MaskerAide inneholder ikke parabener, mineralolje, glyserin, kunstig duft, bensofenon eller sterke blekningsmidler/pigmenter.

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Nyhet! MaskerAide

  1. Tilbaketråkk: Topp til tås Årskavalkade 2016 | Topp til tå Velvære

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s