Våre leppeprodukter

I butikken vår har vi mange forskjellige leppeprodukter, fra leppestifter til balmer som skal pleie og beskytte leppene. Her får du en oversikt over de forskjellige, og hvordan de virker.

Luscious Lips

Dette er et Kinderegg av et leppeprodukt. Det fungerer som en leppepomade som gir fuktighet, pleier og beskytter leppene. Det plumper opp leppene og forbedrer leppekonturen. Samtidig gir det en strålende farge til leppene, og finnes i 12 forskjellige farger. Les mer om Luscious Lips her.


Lipsmart

Lipsmart gir masse fuktighet til leppene og hjelper på tørre, sprukne lepper. Leppene føles umiddelbart mer fuktet og for en lengre periode. I tillegg får leppene mer volum og et fyldigere utseende. Bruker du Lipsmart under leppestiften sitter den godt, og den glir ikke ut i de små linjene rundt leppene.

Real Rebell

Real Rebel er siste tilskudd av leppeprodukter i butikken og har allerede slått godt an. Leppebalmen er grønn på fargen, og når du har den på leppene har den ingen farge før det har gått litt tid. pH-verdien i leppene dine avgjør hvilken farge du får, og fargen vil variere fra dag til dag, og fra person til person. Real Rebell pleier også leppene og sitter veldig godt. Du kan lese mer om Real Rebell her.Triple Protection Factor Lip Balm

Denne unike leppebalmen fra Elizabeth Arden PRO har høy beskyttelse, solfaktor 30. Den inneholder sheasmør og bivoks som nærer og smører leppene. I tillegg inneholder Triple Protection Factor Lip Balm et DNA-reparerende complex og antioksidanter. 

Babor Lip Balm

Babors nydelige leppebalm er en av våre bestselgere. Den inneholder arganolje som binder fuktighet over lang tid. Pleier og beskytter leppene.


Decleor Intense Nutrition Lip Balm
Dette er en lukseriøs næringsgivende, mykgjørende og beskyttende leppebalm for tørre og sprukne lepper. Den er reparende og super på vinteren for å beskytte leppene. 

Babor leppestifter

Babors leppestifter kommer i tre varianter; 6 farger er ekstra pleiende. 4 av fargene har en ultraglossy finish, og 2 har en matt finish. Alle har en visuell fillereffekt og sitter lenge.


Babor Lip gloss

Lipglossene kommer i 6 farger og har high-shine effekt.

bareMinerals Marvelous Moxie Lipstick

Leppestiftene til bareMinerals kommer i 14 farger og inneholder pigmenter som gir en ekstra kraftfull farge og skaper en glansfull finish. Marvelous Moxie Lipstick inneholder og berikende mineraler, omega-3-fettsyrer, og A-, C- og E-vitamin med antioksidanter som beskytter leppene.


bareMinerals Marvelous Moxie Lipgloss

bareMinerals lipglosser gir leppene dine en fantastisk glans, dekker godt og gir glatte og myke lepper. Lipglossene kommer i 12 farger.


bareMinerals Pop of Passion

Pop of Passion er en leppebalm med farge og kommer i 8 farger. Den inneholder bl.a jojobaolje, solsikkeolje og vitamin E og gir rikelig med fuktighet og en fresh farge til leppene.

FRØYA Cosmetics Tinted Lipstick
FRØYAs leppestifter kommer i 11 vakre farger, og er perfekte når du vi ha forførende lepper. Leppestiftene inneholder 50% pigmenter og 50% fuktighet. De inneholder avocadoolje som smører og pleier leppene. Produktet er lett å påføre og har en flott tekstur.


FRØYA Cosmetics Silk Lipgloss

FRØYA Cosmetics lipglosser er silkemyke og bygd opp av næringsgivende og fuktighetsgivende oljer som er rike på vitamin E. Glossene som kommer i 7 farger gir en fin glød og har solbeskyttelse på SPF 10.

Kom innom så finner vi det rette produktet eller fargen til deg!

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s