Topp til tås Årskavalkade 2016

Godt nyttår!
Det nye året er godt i gang, og det er på tide med en oppsummering av fjoråret. 2016 var et travelt år med mange aktiviteter, kundekvelder og kurser. Vi elsker at det skjer mye, og det ser det ut til at kundene våre også gjør. Det har vært stor pågang til kundekveldene og kursene vi har arrangert. Tusen takk til alle som har møtt og kommet med gode tilbakemeldinger.

Her er en oppsummering av 2016:

Nye behandlinger:
Vi fikk ikke så veldig mange nye behandlinger på menyen dette året, men et par ble det. Vår dyktige massør Malai som er fra Thailand tilbyr nå Massasje med Thaistep, en herlig massasje som løser opp spenninger og stramme muskler. Les mer om den her.


I november fikk vi inn Revaleskin, en ny hudpleieserie med behandlinger som roer ned huden og er bl.a. super for dem med eksemhud eller rosacea. Her kan du lese mer om Revaleskin.

Nye produkter:
Vi har også i år fått inn en del nye produkter. Det kommer stadig noe nytt på markedet, og både for oss og kundene er det kjekt med noe nytt i hyllene.

Vi har bl.a. fått inn noen lekre lipglosser fra Luscious Lips som er et Kinderegg av et leppeprodukt som pleier leppene, plumper dem opp og gir farge.Andre nye leppeprodukt er Red Rebell og Lipsmart. Lipsmart gir leppene masse fuktighet, og bruker du den under leppestiften glir den ikke ut i de små linjene rundt munnen.
Maskeraide er dukmasker som er laget av fiber og innsatt med serum. Disse er supre partymasker og passer alle. Les mer om Maskeraide her. Vita Liberata er en serie med forskjellige, gode selvbruningsprodukter. Favoritten vår er pHenomenal Mousse som gir umiddelbar nydelig glød, og sitter i 2-3 uker.
I september tok vi inn den nye, norske makeup-serien FRØYA Cosmetics. Serien er utviklet for den nordiske kvinne og har mange lekre produkter. Du kan lese om FRØYA her.


På slutten av året fikk vi inn hudpleieserien Revaleskin som er en liten seie med bare 7 produkter. Denne serien er et flott supplement til Elizabeth Arden PRO, og er utviklet av samme forsker, Joe Lewis.
I tillegg til nye serier og produkter er det kommet flere nyheter i de vanlige seriene vi har, bl.a. i Babor, Decleor og Elizabeth Arden PRO, så vi må stå på for å holde oss oppdatert.

Kurs:
I løpet av året blir det en del kursing, både i nye produkter eller serier, men også oppfriskning i de produktene vi allerede har. Det er viktig å holde seg oppdatert og følge med i tiden.

I mars var Cathrine på Dannekurs, og i november var flere av oss på Gehwolkurs.
Vi har også vært på kurs med både Babor, Elizabeth Arden PRO og Decleor. Vi har deltatt på webinar med Elizabeth Arden PRO, og vi har vært med på salgskurs, og i bruk av sosiale medier.
Babor relanserte i høst make-upen sin, og Camilla som er Babors makeup-artist gikk gjennom de nye produktene for oss. Den nye make-upen er virkelig lekker.
I november hadde vi kurs i den nye hudpleieserien Revaleskin med flinke Svea Linn fra Dermanor.
Kundekvelder:
Kundekveldene våre er veldig populære, og vi har hatt 7 kundekvelder med forskjellige temaer, bl.a «Sunn og frisk hud hele livet» der Laila Tørresby som har Bachelor i ernæring snakket om hvordan huden påvirkes av kostholdet vårt.
Vi har hatt «Speed-date» med Babor hvor deltakerne gikk fra «post-til-post» og lærte om de forskjellige hudpleieproduktene, hvorfor de brukes og hvordan.

Vi har og hatt flere kundekvelder med make-up som tema, både med Babor og FRØYA.

I løpet av året hadde vi også flere makeup-kurs. Vi har bl.a. hatt de ansatte i en bank og et håndballag på kurs. Vi arrangerte et «Mor-datter» kurs, og flere åpne kurs.
På høstparten hadde vi medlemmer fra Round Table på besøk. De lærte om hudstell, og fikk prøve både rens, peeling, maske mm. I løpet av alle disse kveldene har vi hatt besøk av mer enn 200 personer, og det synes vi er helt fantastisk!

Nyåpning:
Høsten 2015 pusset vi opp butikken, og i april var det behandlingsdelen som fikk en oppgradering. Vi malte opp alle rommene, senket taket og stæsjet opp litt.
14. april inviterte vi til nyåpning og hadde besøk av ca. 100 personer som fikk goodiebags, litt godt i glasset, og en omvisning i klinikken. En kjempekjekk kveld!
Medarbeiderne våre:
For andre år på rad arrangerte vår leverandør Dermanor kåringen av «Årets hudterapeut». Vår flinke Veronika var nominert, og kom helt til semifinalen blant de 15 beste. Dessverre nådde hun ikke helt opp, men vi synes det er stor stas at hun kom så langt blant flere hundre nominerte.
Helene som er hudterapeut fikk i november ei lita jente, Emilie, og er nå i permisjon.
Maren som også er hudterapeut er derimot tilbake fra permisjon, og tar imot gamle og nye kunder.
Lin som er hudterapeut, men jobber mest som resepsjonist var ferdig utdannet sykepleier i juni. Hun jobber nå på sykehuset, men er fremdeles litt i resepsjonen.

Innimellom jobbingen må vi være litt sosiale, og i juni var vi på Sandnesrevyen, og i november hadde vi julebord på Grand Hotell i Egersund. Det er godt og viktig å treffes utenfor arbeidssituasjonen.
Tusen takk for et godt år til alle våre kunder! Vi er godt i gang med planleggingen av 2017, og kan love dere mange kjekke arrangementer, og i mars får vi inn noe nytt og spennende. Følg med!


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s