Tørr hud

På denne tida av året er det mange som opplever at huden er tørrere enn ellers. Tørr, varm luft inne og kald luft ute tørker ut huden. En tørr hud ser livløs ut, og har lite glød. I tillegg er det ubehagelig og huden føles stram. I en periode kan det derfor være lurt å sette de vanlige hudpleieproduktene til side en stund og heller bruke produkter som både tilfører huden fuktighet og hjelper den til å binde fuktigheten i huden.

Her er noen av våre favoritter for tørr hud:

  • Moisture Plus Serum fra Babor: Dette er et intensivt virkende fuktighetsserum. Vanligvis anbefaler vi 2-3 pump under kremen morgen og kveld, men er huden veldig tørr kan du godt bruke 10 pump i en periode til huden bedrer seg.

  • Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich fra Elemis: Gir intensiv næring og fuktighet til tørr hud. Den har også anti-age effekt og reduserer dybden på rynker og linjer. Den beskytter huden mot vær og vind, og anbefales som en klimakrem.

  • Aromessence Marjolaine Night Balm fra Decleor: 100% naturlig nattbalm som virker i dybden. Planteekstrakter og planteoljer bygger opp og styrker huden. Virker nærende og fuktighetsgivende. 

  • Refreshing Foam Mask fra Babor: En eksklusiv skummaske som gir huden masse fuktighet, vitalitet og glød. Den er super hvis du skal ur på noe og trenger å freshe opp huden. Du kan også bruke den som nattkrem og sove med den en gang eller to i uka.

  • Hydrating Antioxydant Spray fra Elizabeth Arden PRO: Fuktighetsspray som gir umiddelbar og varig økning av fuktighet i huden. Du sprayer den lett over ansiktet i løpet av dagen, og den kan brukes over make- up. Super foran PC-en og på reiser.

  • Lipsmart: Leppene kan og bli veldig tørre på denne tida, og Lipsmart er gir fuktighet og plumper opp slik at små linjer rundt leppene forsvinner.

  • Replenishing Hand Cream fra Molton Brown: Molton Brown har nydelige håndkremer i mange forskjellige dufter. Håndkremene gir huden fuktighet uten å føles klissete. Kommer i tuber som er praktiske å ha med i håndveska.

Dette er noen av våre produkter som er supre for tørr hud. Kom innom så hjelper vi deg å finne de rette til DIN hud!

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s