Nattpleie

Den daglige hudpleien er viktig for å bevare huden frisk og ungdommelig lenge. Mange bruker de samme produktenecmorgen og kveld, men det er best å ha noen produkter om dagen og andre på kveldstid. 

I løpet av dagen utsettes huden vår for mange ytre påkjenninger; sol, forurensing, stråler fra lysstoffrør og datamaskiner, og mye mer. På dagtid må huden beskytte seg mot skadene disse påkjenningene påfører den. Alle disse påvirkningene kalles oksidativt stress og bidrar til hudaldring.

Når natta kommer og huden får ro vil den bygge seg opp igjen og reparere skadene den har fått i løpet av dagen. Er skadene for store vil ikke huden klare å reparere dem, og derfor er det spesielt viktig å bruke gode hudpleieprodukter på kvelden slik at huden kan få hjelp i reparasjonsprosessen. Den nyeste forskningen viser at huden starter å jobbe med repareringen allerede ved 20- tiden. Derfor kan det være smart å få gjort unna kveldsstellet før den tid. Dersom du ikke skal ut på noe om kvelden kan det være like greit å få det gjort. Senere på kvelden er du kanskje trøttere og da er det lett å hoppe over hele kveldsstellet.

Det første man må gjøre på kvelden er å rense huden med et effektivt, men allikevel skånsomt renseprodukt. Dette er viktig for å få bort make-up, støv, smuss, talg og svette med mer som legger seg på huden i løpet av dagen. 

Smører du deg med kremer uten å rense først, smører du alt dette inn i huden sammen med kremen, og det er jo ikke særlig bra for huden. Kremen du smører deg med vil også ha 70-80% mindre effekt hvis du ikke renser huden først. 


Gode renseprodukter er f.eks Dr. Babor Ultimate Repair Cleanser og Gentle Facial Cleanser fra Elizabeth Arden PRO.


Etter rensen bør du bruke et serum. Babor har nå kommet med en egen nattampulle, Active Night Fluid. Ingrediensene i ampullene jobber mens du sover med å reparere og fukte huden din. Ampullen gjør at huden din er frisk, fuktet og strålende når du våkner om morgenen. Den klappes inn på renset hud før du har på nattkremen.


Cellular Recovery Serum fra Elizabeth Arden PRO inneholder et DNA-reparerende kompleks som reparerer DNA-skader på hudcellene. Det styrker de samlende fordelene av alle anti-age produkter. Serumet inneholder også antioksidanter som beskytter mot oksidativt stress. 

Bruk 2 pump av serumet under nattkremen.


Pro-Collagen Oxygenating Night Cream fra Elemis øker oksygennivået i huden. Den hjelper hudens naturlige reparasjonsprosess slik at hudcellene holder seg lenger i live. 

Den inneholder fingertare som stimulerer oksygenopptak og energiproduksjon i cellene, som igjen reduserer oksidativt stress og bedrer cellefornyelsen. Rød korall som også finnes i kremen er rik på mineraler som bidrar til å øke cellekommunikasjonen.


Babors Overnight Mask er en helt ny, rik nattmaske som støtter hudens egen reparasjon og biologiske klokke gjennom natten. Aktive cellebeskyttende ingredienser forlenger cellenes livssyklus og bremser dermed hudens aldringsprosess. Den motvirker nedbrytningen av kollagenfibre og minsker oksidering, og bevarer hudens elastisitet.

Brukes 1-2 ganger i uken. Påfør et generøst lag på kvelden etter rens og serum på ansikt, hals og decollete. La virke over natten.


Det å stelle huden din på kvelden er viktig dersom du ønsker å holde huden din frisk, rynkefri og spenstig. 

Kom innom til oss så hjelper vi deg med å finne de rette produktene for deg og din hud.

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s