Slik foregår en microbladingbehandling

Microblading er for deg som ønsker fyldigere og tettere bryn, en finere fasong eller vil slippe å sminke brynene hver dag. Mange som har naturlig kraftige bryn lurer på om de må fjerne sine egne bryn før behandlingen, men dette er IKKE nødvendig. 


Microblading er det siste nye innen brynsbehandling. Det er en semi-permanent makeup-teknikk som brukes på bryn for å tilføre pigment i huden, og som gir effekten av hår. Hos oss brukes metoden PhiBrows som er en av de mest anerkjente metodene innen microblading. De ha en god opplæring, og strenge krav til utførelse av arbeidet. Behandleren kalles PhiBrow-artist. 


Dersom du er gravid eller ammer må du vente til du er ferdig med dette før du kan ta microblading. Går du på blodfortynnende må du snakke med legen din om du kan ha en pause med medisinene et par dager før for å utføre behandlingen. Du må vente en måned etter en botoxbehandling før du tar microblading.  Hvis du har tatoverte bryn er det ikke sikkert du kan ta microblading. Du må derfor komme til en gratis konsultasjonstime slik at behandleren kan avgjøre om behandlingen kan gjøres.

Microbladingbehandlingen starter med at brynene måles opp og fasongen tegnes. Dette kan ta litt tid da det er viktig at brynene får rett fasong, og er på rett plass.


PhiBrow-artisten finner så den rette fargen til brynene dine. Denne skal matche din egen hudtone og dine naturlige hår slik at det ser mest mulig naturlig ut. Pigmentet påføres manuelt med microsmå, tynne nåler slik at det lages tynne, tynne streker som ser ut som hårstrå. Etter første omgang påføres bedøvelsemiddel slik at du ikke kjenner noe i neste omgang. Behandlingen er ikke smertefull, heller ubehagelig

Utstyret som brukes er engangs og sterilt slik at du kan være helt trygg. 


Etter både første og andre omgang påføres en fargemaske som gjør at fargen trenger dypere ned i huden.


Etter behandlingen vil brynene være mye mørkere og tykkere enn det ferdige resultatet. Dette vil bli lysne med ca 40% og krympe med ca 20% i løpet en til to uker. Du vil og flasse den første uka etter behandlingen, så det er derfor ikke så lurt å gjøre dette før en stor begivenhet, som f.eks bryllup. 

Det kan hende at flere av de tatoverte hårstråene forsvinner etter første behandlingen, dette er helt normalt. Derfor kommer du tilbake etter 4 til 6 uker for en etterbehandlingstime (touch up) hvor vi fyller i hårene som er forsvunnet. Vi kan og gjøre dem litt mørkere dersom det skulle være ønskelig, derfor vil man ikke se det endelige resultatet før etter touch up. Touch up er alltid inkludert i prisen.


Følg oss på Instagram for flere bilder; topptiltaa 

Dette innlegget ble publisert i Øyne og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Slik foregår en microbladingbehandling

  1. Tilbaketråkk: Våre øyebehandlinger | Topp til tå Velvære

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s