Elemis inspirasjonskveld

Våre leverandører holder jevnlig kurs og inspirasjonskvelder med oppdateringer og gjennomgang av nyheter. Det skjer en stadig utvikling i faget vårt, og det er viktig å holde seg oppdatert på det som skjer.

I går var vi seks Topp til tåasser på inspirasjonskveld med Elemis på Radisson Blue Royal Hotel i Stavanger. På agendaen sto presentasjon av nyheter og Biotec som er en linje i Elemis.I høst har Elemis lansert to nye produkter:

  • Peptide4 Night Recovery Cream-Oil er et nattprodukt som påvirker cellenes interne klokke og reparerer og bygger opp huden i løpet av natta. Ingrediensene bidrar til å opprettholde og synkronisere hudens naturlige prosesser. Resultatet er en frisk hud som ser uthvilt ut.
  • Pro-Collagen Marine Oil er et antirynke-serum som «konserverer» huden og holder den ung lengre. Den gir masse fuktighet og plumper opp huden slik at linjer glattes ut. Den stimulerer kollagenproduksjonen og er forebyggende mot rynker og linjer. 

Før kursholderne satte i gang fikk vi servert deilig mat, og de som ikke kjørte fikk musserende vin til. Alle deltakerne fikk hver sin goodiebag med Elemisprodukter, og det er jo noe vi setter pris på. Det er kjekt å få prøve ut produktene selv før vi skal anbefale dem videre til kundene våre.Elemis er en lukseriøs engelsk hudpleieserie med over 25 års erfaring i hudpleiebransjen. Serien selges i 78 land, finnes i 1600 spa, hudpleiesalonger og cruiseskip, og i løpet av et år utføres det på verdensbasis 6,5 millioner behandlinger med Elemis.

Elemis 4 grunnpilarer er :

  • Vitenskap med høy-kvalitative formler utviklet gjennom innovativ teknologi
  • Resultater gjennom produkter og behandlinger
  • Individuell tilpasning etter behov og livsstil
  • Naturlige ingredienser fra planter og havEtter at gjennomgangen var ferdig hadde vi en liten quiz der vi fikk frisket opp det vi hadde vært gjennom, og de som var raskest med rett svar vant hver sin gave. Det var en kjekk og inspirerende kveld.
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s