Våre øyebehandlinger

Vi har mange typer behandlinger for vipper og bryn, og her får du en oversikt:

Korrigering av bryn
Vi former og korrigerer brynene med voks og pinsett. Først bruker vi voks som fjerner også de små dunhårene. Etter at vi har vokset brukes pinsett for en siste finish. Dersom du har veldig tynn og sensitiv hud bruker vi kun pinsett til forming av brynene. Det er vanlig å korrigere brynene hver 4 – 6 uke.

Farging av bryn
Brynene farges slik at de passer din hudtone og hårfarge. Fargen «henter» opp små, lyse hår, og gjør at brynene ser fyldigere ut. Behandlingen bør gjøres ca. hver fjerde uke. 
Microblading
Microblading er en semi-permanent makeup-teknikk som brukes på bryn for å tilføre pigment i huden, og som gir effekten av hår. Det lages tynne streker som ser ut som hår innimellom dine egne hår, eller der det skulle vært hår.

Du kan lese mer om Microblading her!Farging av vipper
Vippene farges slik at de blir mørkere. Vanligvis bruker vi svart, blåsvart eller mørkebrun farge. Permanentfarge på vippene gjør ikke dine egne vipper fyldigere, men de blir mer synlige da de får farge fra innerst til ytterst. Fargen sitter fra 4 til 6 uker.

Vippeløft
Denne behandlingen løfter dine egne vipper slik at de blir mer synlige, og de blir mer buet. Behandlingen tar ca 1 time, og resultatet varer i 5 – 6 uker.

Du kan lese mer om vippeløft her.Vippeextensions
Her limes kunstige vipper på dine egne vipper, en kunstig på hver av dine egne. Vippeextensions gir fyldigere og lengre vipper. Behandlingen tar ca. 1 time, og du bør komme å fylle på vipper hver 4. uke.

Her kan du lese mer om vippeextensions.

Dette innlegget ble publisert i Øyne og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s