Topp til tå 30 år

26. oktober var det 30 år siden Topp til tå ble åpnet av Karen Sofie Løland og Gro Ravndal i Bjørnsenbygget på Torget. To unge og optimistiske jenter som gikk på med pågangsmot, og en viss naivitet. Vi hadde ikke så god peiling på forretningsdrift, men det var kanskje like greit. 

Vi hadde to behandlingsrom, og Babor var vår hovedserie, som i dag. 

I 1987 var det ikke så vanlig å gå å stelle hud og føtter i en klinikk, så vi hadde begge jobb utenom for å klare oss økonomisk. Det var ikke alltid helt «stuerent» å gå og ta behandlinger, og av og til føltes det som om kundene snek seg inn for å ikke bli sett. 

Etterhvert økte kundemassen og etter fire år på Torget flyttet vi inn i store, lyse lokaler i Eikhigården i 1991.I starten drev vi med hud-og fotpleiebehandlinger, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Etterhvert utvidet vi med aromaterapi og kunstige negler, og i en periode hadde vi solarium.

Etter noen år trakk Karen Sofie seg ut, og Gro drev videre alene. Kundemassen økte, og det ble for mye å gjøre for en person, og det ble ansatt en fotterapeut for å avlaste Gro. Senere ble det ansatt både hudpleiere og massører.

I 2001 flyttet Topp til tå til Brynesenteret hvor vi fremdeles holder til. Her fikk vi bad med badekar og dusj, og startet med spa-behandlinger. Gjennom årene har behandlingsmenyen blitt utvidet med bl. Microblading og vippeextensions.

Mye er forandret på disse 30 årene. Nå er det helt vanlig å ta behandlinger, og kundene våre er i alle aldre. 

Opp gjennom årene har det totalt vært ca. 60 stk som har jobbet hos Topp til tå. Nå er vi 13 stk. fordelt på to resepsjonister, tre fotterapeuter, to massører, fem hudterapeuter og en vippeteknikker. 

Jubileet ble feiret over to dager med besøk av Solfrid, Charlotte og Marie som representerer Elemis, Elizabeth Arden PRO og bareMinerals den ene dagen. De gjorde hudskanninger og ga makeup-veiledning, og vi hadde mange fornøyde kunder innom. Tusen takk til Solfrid, Charlotte og Marie for en super dag. 

 Selve «fødselsdagen» den 26. oktober hadde med kundekveld med masse folk i klinikken. Vi hadde besøk av Jeanette og Malin fra Babor som tok hudanalyser og ga makeup-veiledning. Det ble servert fingermat og bobler i glassene, og alle fikk en lekker goodiebag fra Babor. 


Tusen takk til alle som har jobbet hos Topp til tå opp gjennom årene. Og en stor, stor takk til alle våre fantastiske, trofaste kunder. Uten dem, ingen Topp til tå ❤️

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s