iGlow vippe- og brynserum

iGlow vippe- og brynserum skal gi oss lengre vipper og tettere bryn. Serumene inneholder nærende og vekststimulerende ingredienser. De inneholder ikke Prostaglandiner, og er ikke testet på dyr.

iGlow Long Lashes serum inneholder ikke olje, og kan derfor brukes sammen med vippeextensions. Det skal pensles på øyelokket hver kveld på ren hud. Påfør en smal stripe av serumet 2-3 mm fra vippekanten. Tar du det på for nære vippene kan du bli rød på øynene. 

Etter noen uker vil du merke at vippene har blitt lengre. Når du synes vippene er lange nok vedlikeholder du ved å påføre serumet 2-4 ganger i uka. 

iGlows unike brynserum skal ved hjelp av aktive ingredienser gjør brynene mørkere og fyldigere. Har du områder med lite brynhår vil serumet stimulere til ny vekst fra inaktive hårfollikler. For optimalt resultat påfør iGlow Eyebrow Serum langs brynene hver morgen og kveld på ren hud. Etter bare noen uker blir inaktive hårceller stimulert til å danne ny vekst. 

iGlow serumene bør ikke brukes av gravide og ammende. De skal heller ikke brukes dersom du går på cellegift. 

Du kan gjerne bruke vippeserumet på brynene, men du må ikke bruke brynserumet på vippene. Grunnen til dette er at brynserumet er mer flytende og dermed vanskeligere å dosere.

Blir huden rød eller irritert ta pause noen dager og prøv igjen. Blir det ikke bedre må du slutte å bruke produktet. Ta kontakt med oss. 

Vi fikk inn iGlow Long Lashes vippeserum i butikken i juli, og har sett veldig bra resultater av dette. Reklamen sier at vippene blir lengre etter 3-8 uker, men vår erfaring er at det tar minst 5-6 uker før resultatet kommer. I forrige uke fikk vi brynserumet også. Dette har vi derfor ingen erfaring med, men siden resultatet på vippene er så bra har vi stor tro på brynserumet og.

Dette innlegget ble publisert i Øyne, Produkter og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s