Elemis gavesett

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og er du ikke allerede i full gang med gavekjøpene kan det være greit å komme i gang. Hos oss kan du handle lekre gaver i fred og ro, og butikken er full av flotte gavesett fra Elemis. Her finner du noe til både han og henne, eller kanskje noe til deg selv.

Frangipani Duo: Dusjsåpe og kroppsolje som dufter helt nydelig og er en drøm og smøre på kroppen. Kr. 649,- (verdi 1028,-)

Frangipani Treasures: Lekkert kroppssett med dusjsåpe, bodylotion, kroppsolje, håndkrem og duftlys. Alle med den nydelige duften av Frangipani. Kr. 1549,- (verdi 2205,-)

The Adventuress: Sett med renseprodukter, øyesminkefjerner, dagkrem, dusjsåpe og kroppsolje i reisestørrelser. Kommer i en søt toalettmappe, og passer alle hudtyper. Kr. 929,- (verdi 1635,-)

Brilliantly Beautiful: Flott sett som inneholder renseprodukt, serum og dagkrem som gir glød til huden. Passer alle hudtyper. Kr. 1149,- (verdi 1838,-)

Perfect Duo: Elemis’ bestselgere; Pro-Collagen dag- og nattkrem. Anti-age produkter som også gir masse fukt. Kommer i en fin eske som kan brukes som smykkeskrin. Passer fra 25+. Kr. 1999,- (verdi 3068,-)

The Gift: Det ultimate gavesettet; Inneholder rensebalm, serum, dagkrem i dobbel størrelse, nattkrem, øyemaske og maske. Pro-Collagen passer til alle over 25 år, har anti-age effekt og gir masse fukt. Kommer i ei flott eske som kan brukes som smykkeskrin. Kr. 3499,- (verdi 6297,-)

The Gentle Man: Gavesett til herre med dusjsåpe og barberskum. Kr. 499,- (verdi 768,-)

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s