Nyhet! Gene Nude

bareMinerals kom nylig med et helt nytt produkt; Gen Nude™ Eyeshadow + Primer. Dette er et to-i-ett-produkt som kan brukes alene som en naturlig øyeskygge eller som en primer. Bruker du den som primer gir den en jevn base før påføring av dine øyeskyggefarger som da vil sitte lengre og får en sterkere farge.

Gen Nude Eyeshadow + Primer har lang holdbarhet, og legger seg ikke i fine linjer. Den er en del av Gen Nude-familien som gir hudbeskyttende nude nyanser for alle hudtoner.

Noen av fargene er spesialdesignede, nøytraliserende nyanser som korrigerer ujevnheter og pigmenteringer i hudtonen, andre er lysnende nyanser for å motvirke gusten og livløs hud.

Gen Nude™ Eyeshadow + Primer er kremet, lett å påføre og forvandles til et pudder ved påføring. De er enkle å blende og gir en matt finish med subtilt skimmer som komplimenterer huden.

Denne mineralrike øyenskyggen/ prinmeren er virkelig både hudpleie og makeup i ett; den fukter og jevner ut det ømfintlige øyeområdet med både mangosmør, ekstrakt fra kameliablad som roer ned og mykgjør, og grønn te som beskytter med antioksidanter.

Kommer i 8 forskjellige farger og er testet av øyelege.

Kom innom, så finner vi fargen som passer deg!

Dette innlegget ble publisert i Øyne, Produkter og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s