HSR Lifting

Babors HSR Lifting-serie er en lukseriøs anti-rynke serie som passer alle hudtyper. Den motvirker de viktigste årsakene til dannelse av rynker, den motvirker tap av volum og elastisitet, og virker oppstrammende. Resultatet er at huden ser glattere, mer elastisk, og mer ungdommelig ut.

HSR Lifting seien består av fem produkter:

  • HSR Lifting Serum er et superkonsentrat som gir huden et unikt lift. Det gjør bindevevet i huden fastere, glatter ut hudoverflaten og minsker rynkenes dybde. Brukes på rengjort hud morgen og kveld under dag- eller nattkremen.
  • HSR Lifting Cream brukes som dagkrem og passer alle hudtyper. Den har en løftende effekt, og jobber med en av hovedårsakene til rynker; nedsatt elastisitet i huden. Den motvirker alle typer rynker; mimiske linjer, tørrhetslinjer og aldringsrynker.
  • HSR Lifting Cream Rich er en nærende krem som brukes som nattkrem eller som dagkrem på en tørr hud. Den tilfører fukt og har en unik lifting-effekt. HSR Lifting Cream Rich glatter ut huden og øker elastisiteten.
  • HSR Lifting Eye Cream er en eksklusiv øyekrem som reduserer små rynker og fine linjer. Den øker elastisiteten og glatter ut huden. Brukes rundt øynene morgen og kveld.
  • HSR Lifting Foam Mask tilfører huden fuktighet, virker beroligende og løftende. Den bedrer hudens elastisitet, og huden blir strammere og får ekstra glød. Bruk masken 1 til 2 ganger i uka. Den kan brukes som en nattkrem, og er super som makeup-underlag. Rens huden og klapp inn serum før du påfører masken. La den virke 10 til 15 minutter, og masser restene inn i huden.
Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s