Nyhet! Brow Henna

I dag har vi hatt kurs i en ny brynbehandling; Brow Henna. Dette er en pigmenteringsmetode innen vanlig brynsfarging som sitter lenge og gir et tatoo-lignende uttrykk. Fargen sitter på huden alt fra 3 dager til 1 uke (alt etter hudtype og livsstil) og opp til 6 uker på hårene.

Hennafargen som brukes kan ikke sammenliknes med de hennafargene som ofte blir brukt i «syden». Her brukes et naturlig pulver fra henna-planten som gir lite allergier og er bedre for huden. Hennaproduktene kan ved jevnlig bruk bidra til å styrke og øke hårvekst i brynene der hvor det er overplukket og skadet.

Brow Henna kan også brukes av deg som har microblading eller tatoverte bryn. Behandlingen er super for deg som har lyst å ta microblading, men er usikker pga farge, størrelse eller fasong.

Nina fra Norliner hadde kurset, og startet med teori om fargene, blandingsforhold og hvordan fargene brukes. Brow Henna-fargene inneholder mye mindre kjemikalier enn andre farger.

Deretter viste hun hvordan behandlingen utføres, før hudterapeutene prøvde behandlingen på modeller.

Først tegnes fasongen på brynene opp før hennafargen påføres.

Fargen påføres i opptil tre lag. Fargespekteret er stort og resultatet blir veldig naturlig. Etter at fargen er vasket av blir brynene vokset og nappet slik at de får rett fasong. Resultatet blir ferdig-sminkede bryn hver dag i ca. 2 uker. Er ikke det herlig?

Det var en kjekk dag, og vi gleder oss til å komme i gang med behandlingen.

Dette innlegget ble publisert i Øyne og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s