Babors solprodukter

Kom mai du skjønne milde…..

Foreløpig har ikke mai vært så veldig mild, men våren er her, og plutselig kommer sola og varmen. Og da er det greit å ha solproduktene klar slik at du unngår solbrenthet. Det er viktig å smøre seg med solkrem for solen har ikke bare positiv effekt. Norge ligger på hudkreft-toppen, og bruk av solkrem forebygger dette.

morfarbarn

Babors Anti-aging Sun Care har mange gode egenskaper:

 • Babor har innkapslet vitamin C og E i solproduktene. Skin Protection Complex blir aktivert i sollys, og gir derfor beskyttelse når det trengs.
 • Babor har Beta-glucan fra gjær i solproduktene. Beta-glucan er som en rehab for nedbrutte celler og styrker immunsystemet.
 • Babor har bevisst valgt kjemisk filter som UV-beskyttelse. På den måten vil solkremen være mer miljøvennlig i motsetning til fysiske filtre som kan ødelegge koraller og havets økosystem.
 • Babors solprodukter har en nydelig duft og konsistens. De trekker lett inn, og klisser ikke.

Babors solprodukter:

  Sun Cream SPF 30: Solkrem for ansiktet som kan brukes av alle, også de med sensitiv hud og barn. Sun Cream SPF 30 gir en bredspektret beskyttelse, og beskytter mot UVA- og UVB-stråler.
  Sun Lotion SPF 30: En lett lotion til kropp, men kan også brukes i ansiktet. Kan også brukes av barn. Den lette konsistensen gjør at den trekker lett inn i huden.
  Sun Lotion SPF 50: En svært lett lotion med høy faktor til både ansikt og kropp. Inneholder antioksidanter som motvirker hudaldring.
  After Sun Repair Lotion: En beroligende og reparerende lotion som også gjør at fargen sitter lenge. After Sun Repair Lotion styrker også hudens naturlige beskyttelse. Kan brukes av alle.
  Sun Makeup SPF 50: Fast solkrem med høy faktor som er som en foundation. Perfekt på uterestaurant, beachparty, 17. mai, eller som touch-up i løpet av dagen.
  Dr. Babor Protecting Balm SPF 50: En aktiv balm med høy faktor som også beskytter og reparerer DNA-skader. Passer for alle, også barn, og er super for deg som vil beskytte huden mot for tidlig aldring.

Akkurat nå får du med en flott strandveske hvis du kjøper 2 Babor solprodukter.

strandveske

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s