Nyhet! Cosmelan pigmentbehandling

Vi introduserer nå Cosmelan® fra Mesoestetic som er en behandling som fjerner pigmentforandringer og ujevn hudfarge. Den er effektiv uten å skade huden din.

Cosmelan® pigmentbehandling har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger.

  • Anvendes for alle hudtyper
  • Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt
  • Veldig effektiv til behandling av akneproblemer, reduserer aknearr
  • Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren
  • Inneholder ikke Hydraquinon
  • Høy sikkerhetsmargin
  • Fjerner pigmentflekker etter laser

RESULTATER
I 99% av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95%.

Allerede 7-10 dager etter start av Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan du observere en merkbar betydelig forbedring av huden. Det oppnås reduksjon i flekkenes størrelse, huden blir mer jevn i fargetone og fornyet. Etter en 7-8 uker (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper) oppnås et maksimalt resultat, flekkene blir redusert og huden får sin naturlige farge. Som en bonus-effekt reduserer Cosmelan talg-og fettproduksjonen, minsker porene og er super effektiv til akne hud med pigmenteringer.

BEHANDLING:
Trinn 1 – På klinikken
Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”.
Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter grundig avfetting av huden. Cosmelan 1 masken blir på huden 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter den anbefalte tid. Du bør ikke ha noen avtaler eller ærender etter at du har tatt behandlingen.

Det kan hende du vil flasse noe etter behandlingen.

Trin2 2 – Vedlikeholdelse (hjemme)

Vedlikeholdelses produktet Cosmelan 2 virker ved å ytterligere redusere pigmenteringen og samtidig forhindre dannelsen av nye mørke flekker.

Cosmelan 2  brukes flere ganger daglig og fortsettes i flere måneder, selv om flekkene er fjernet: det har forebyggende virkning og for å minimere risiko for at flekkene kommer tilbake.

VIKTIG! Behandlingen utføres på klinikken og din behandler vil forklare hvordan produktene skal brukes hjemme i forhold til din hudtype. Siden ingrediensene er meget aktive, det er viktig å følge presist behandlerens råd for at unngå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal brukes som vedlikeholdelseskrem helt opp til 1 år.

Prisen på behandlingen er kr. 5990,- Dette inkluderer produkter til hjemmebruk.

Dette innlegget ble publisert i Hudpleie og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.