Dr. Babor PRO

I over 60 år har Babor utviklet effektiv og avansert hudpleie som brukes og anbefales av hudterapeuter i mer enn 70 land. Dr. Babor PRO er neste generasjon av høyeffektiv profesjonell hudpleie.

2019_DOCTOR_BABOR_PRO_970x400px

I mer enn to år har forskere og hudpleieeksperter møttes for å finne ut hva profesjonell hudpleie skal gjøre, og finne de mest effektive ingrediensene. Resultatet er behandlinger som gir effekt uten nedetid (flassing, rødhet osv). Behandlingene kan kun utføres av sertifiserte hudterapeuter.

Filosofien er at balanse er nøkkelen til sunn hud. For mye og for lite er like galt.

balanse

I tillegg til salongbehandlingene finnes det 16 produkter til hjemmebruk, deriblant hele ni serum som virker som intervalltrening på huden, og passer alle hudtilstander. Ingen av produktene inneholder dufter eller kunstige fargestoffer.
MASKER:

Skin Activator
Maske som aktiverer mikrosirkulasjonen i huden og bedrer hudens evne til å ta opp virkestoffer. Den passer alle hudtyper untatt svært sensitiv hud. Brukes 2 – 3 ganger i uka. Rens huden og la masken stå på i 3 – 8 minutter. Vask masken av når huden begynner å bli rød. Dette varierer fra person til person, men aldri la masken stå på mer enn 8 minutter. Unngå øyepartiet og områder med couperose. MERK: Masken vil gi huden en svak rødhet og en lett sviende følelse.

AHA-Peeling Overnight
Frisk, glatt hud over natten. Fruktsyrer fjerner døde hudceller over natten og gir en fin, klar og jevn hud, og gir en fantastisk glød. Brukes 1 – 2 ganger i uka etter rens. Påføres som et serum og la den den virke over natta. Du skal ikke bruke andre produkter samtideig. Neste morgen renser du og steller huden på vanlig måte.

EGF Cream Mask
Glattende og oppstrammende maske som aktiverer hudens egne vekstfaktorer slik at huden blir fyldig, smidig og glatt. Passer alle hudtyper. Brukes 1 – 2 ganger i uka etter rens. La den stå på 10 – 15 minutter før du masserer inn restene.

SP_Babor_2019_Banner_imagespy
SERUM:

Hyaluronserum
Tørsteslukkeren. Passer for en fuktighetsfattig hud med tørrhetslinjer, manglende elastisitet og friskhet. Tilfører raskt fuktighet, og bevarer fuktigheten over tid. Bruk en pipettelengde morgen og kveld på ren hud, og før krem. For max effekt må serumet brukes i minst fire uker.

Bosweliaserum
Styrkende serum for hud som trenger regenerering, som er irritert og rød, sliten, eller mangler fuktighet. Virker beroligende og irritasjonshemmende. Passer også for en uren hud. Bruk en pipettelengde morgen og kveld på ren hud, og før krem. For max effekt må serumet brukes i minst fire uker.

Ferulic Acid
Et beskyttende serum med antioksidanter for en aldrende, sliten hud. Serumet gir huden en avbalansert, rolig og strålende teint. Ferulic Acid forebygger miljøpåvirket hudaldring og pigmentforstyrrelser. Bruk en pipettelengde morgen og kveld på ren hud, og før krem. For max effekt må serumet brukes i minst fire uker.

EGF Serum
Anti-rynkeserum med spesielle peptider som aktiverer hudens vekstfaktorer slik at huden blir fyldig, smidig og glatt. Passer til en voksen hud som mangler elastisitet. Bruk en pipettelengde morgen og kveld på ren hud, og før krem. For max effekt må serumet brukes i minst fire uker.

Retinol Serum
Bedrer hudens struktur og gir en finere hudoverflate. Motvirker fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og store porer. Bør ikke brukes i mer enn 6 uker om gangen. Bruk 2 pipettelengder på ren hud hver kveld. Når du bruker Retinol Serum skal du ikke sole seg. Du må også bruke solkrem hver dag mens du bruker serumet.

C-Vitamin Serum
Et oppstrammende og klargjørende serum som jevner hudtonen, motvirker fine linjer og øker elastisiteten. Serumet gir glød og virker oppstrammende. Etter at du har brukt en flaske C-Vitamin Serum må du ha en pause, og heller bruke et annet serum i en periode. Bruk en pipettelengde morgen og kveld på ren hud, og før krem. Det er veldig viktig å lukke flasken godt etter bruk.

Ceramide Serum
Serum for sensitiv hud som er rød og irritert, tørr og trenger beskyttelse. Serumet styrker hudens egen beskyttelse og roer den ned. Inneholder lipider som er identiske med hudens egne og smelter sammen med huden. Bruk en pipettelengde morgen og kveld på ren hud, og før krem.

Microsilver Serum
Passer til en hud som er rød og irritert, har kløe og overfladiske betennelser. Gir en beroliget og jevn hud. Det lindrer kløe og gir en avbalansert hud. Bruk en pipettelengde morgen og kveld på ren hud, og før krem. Rist flasken godt før bruk.

Beta Glucane Serum
SOS-serum som styrker hudens eget immunsystem. Reduserer rødhet, irritasjon og kløe med en gang. Øker hudens egen motstandskraft. Bruk en pipettelengde morgen og kveld på ren hud, og før krem.
KREMER:

EGF & Collagen Cream
Polstrer og bygger opp huden innenfra. Reduserer linjer og rynker, og strammer opp vevet. Kremen gir en smidig, ungdommelig, glatt og stram hud. Passer for en voksen hud. EGF & Collagen Cream er perfekt sammen med Dr. Babor Collagen Booster Cream.

Phyto Moss Cream
Krem som øker fuktighetsnivået i huden, og styrker hudens motstandskraft slik at den tolererer vekslende miljøpåvirkning. Passer til hud som trenger beskyttelse, som er sliten og irritert.

LMS Lipid Cream
En lett krem for en hud som trenger beskyttelse, er tørr, rød og irritert. Gir huden en intens følelse av velvære. Styrker hudens egen beskyttelse mot eksterne stressfaktorer. Glatter hudoverflaten.

Ceramide Cream
Er som LMS Lipid Cream, men en rikere utgave.

62014214_2392430960819862_3458066354063211209_n

Kom innom oss så hjelper vi deg med å finne de produktene som passer din hud.

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Dr. Babor PRO

  1. Tilbaketråkk: TheraPRO Peel | Topp til tå Velvære

  2. Elli sier:

    Det høres virkelig ut som et godt produkt. Overveier et besøk snart 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s