Hjemme-spa i koronatider

I disse koronatider der mange av oss sitter hjemme, enten fordi man er i karantene eller fordi arbeidsplassen er stengt, må man finne på noe for å få dagene til å gå.

Hva er vel herligere enn å ta litt egentid og stelle godt med seg selv? Her får du noen tips om hva du selv kan gjøre hjemme. Vi har produktene du trenger, og enn så lenge holder vi butikken åpen.

Fotpleie
Sett føttene i et deilig fotbad, f.eks Gehwol Herbal Bath. Bruk ca. 1 ss i en balje og sitt med føttene i fotbadet 5 – 10 minutter. Len deg tilbake og slapp av.
Tørk føttene godt og bruk en god fotfil til å file bort hard hud. Etterpå smører du føttene godt med en god fotkrem, f.eks Gehwol Soft Feet Cream

Legg deg i badekaret
Lås døra til badet, sett på avslappende musikk, fyll opp badekaret og ta en liten timeout. Vi har herlige badesalt fra Stone Soap Spa med 100% epsomsalt som er rikt på magnesium og dyptvirkende eteriske kroppsoljer. Epsomsalt brukes for sine medisinske og terapeutiske egenskaper. Saltet renser og gir økt blodgjennomstrømning. Bidrar til å fjerne spenninger, gi forbedret søvnkvalitet, dempe hodepine og redusere muskelsmerter.
Saltet kan også brukes som fotbad.

Hudpleie
Huden trenger stell enten det er korona-unntakstilstand eller ikke.
Gjør en enkel ansiktsbehandling på deg selv:


1. Rens
Start med å rense huden. Massèr renseproduktet godt over ansikt, hals og brystparti. Vask av med en vaskeklut. Dr. Babor Ultimate Repair Cleanser er en mild men effektiv rens.

2. Aktiver
Stimuler huden med Dr. Babor PRO Skin Activator. Denne aktiverer mikrosirkulasjonen i huden og bedrer hudens evne til å ta opp virkestoffer. La den stå på i 3 – 8 minutter. Vask masken av når huden begynner å bli rød. Dette varierer fra person til person, men aldri la masken stå på mer enn 8 minutter. Unngå øyepartiet og områder med couperose. MERK: Masken vil gi huden en svak rødhet og en lett sviende følelse.

3. Peel
Peel huden med en god peeling. Det finnes mange forskjellige peelinger. Babors Gentle Peeling er super. Bruk en liten ert og massèr med fuktige fingre. Vær ekstra nøye rundt nesen, på overleppen og i pannen, men forsiktigere i kinnene. Vask så av med en fuktig klut.

4. Serum
Nå er det tid for serum. Bruk gjerne litt mer enn du pleier og massèr inn. Serum er mer konsentrerte enn kremer, og trekker lenger ned i huden. Babors Moisturizing Serum passer de fleste og gir fuktighet og glød til huden.

5. Maske
Etter serumet skal du bruke en maske. Legg den over hele ansiktet, men unngå øyepartiet. Legg Babors Refreshing Eye Pads under øynene. De gir fukt og glatter ut linjer.
Slapp av på sofaen i 10 – 15 minutter. Babors Refreshing Foam Mask plumper opp huden, gir masse fukt og glød. Den er super fordi den ikke skal vaskes av, men bare masseres inn.

6. Krem
Bruker du andre masker enn Refreshing Foam mask skal disse vaskes av, og du må ha en på ansiktskrem og øyekrem.
Prøv Babors Complex C Cream er en 24 timers krem. Den styrker og beskytter huden, og forebygger hudaldring. Passer til alle.
Det samme gjør Vitalizing Eye Cream. Den fukter, gir glød, og visker ut fine linjer.

Kos deg 🙂

Dette innlegget ble publisert i Tips og triks og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s