Nyhet! Coola solserie

Våren er her, og vi håper på en fin vår og sommer med masse sol og fint vær.
Nå har vi fått inn en ny solserie i butikken, Coola.

Coola er en økologisk solserie som har et bredt spekter av produkter for ansikt og kropp til både voksne og barn.
Alle Coola-produktene inneholder sertifiserte økologiske ingredienser, og gir bredspektret beskyttelse mot UV-stråler. De er veganske, uten gluten, og er ikke testet på dyr.

Classic Face SPF 30 Unscented
Luktfri solkrem som er en dagkrem og SPF i ett. Den har en lett konsistens, og er perfekt å bruke under sminke. Classic Face SPF 30 Unscented roer ned rød og irritert hud, og tilføre masse fuktighet.

Classic Sport Face SPF 50 White Tea
Gir full SPF-beskyttelse for lengre opphold i solen. Kan brukes som en dagkrem. Den er fuktighetsgivende og næringsrik uten å virke fet. Classic Sport Face SPF 50 White Tea er vannresistent i 80 minutter. Den har en mild duft av hvit te.

Classic Body SPF 30 Unscented
Lett krem til kroppen som beskytter huden og hjelper den til å øke hudens naturlige forsvar mot solen. Den metter huden med antioksidanter, vitaminer og fuktbevarende ingredienser.

Classic Sport SPF 50 Unscented
Perfekt for lange dager i sola. Den er vannresistent i opptil 80 minutter. Dette er en rik og luktfri krem som holder huden myk, glatt og solbeskyttet. Classic Sport SPF 50 Unscented roer, mykgjør, fukter og lindrer en rød og irritert hud

Spray SPF 30 Unscented
Spray SPF 30 Unscented er en transparent, vann- og svetteresistent kroppsspray som beskytter huden mot skadelige solstråler. Mild og enkel å bruke – laget spesielt for en aktiv livsstil. Duftfri solbeskyttelse. Den er vannresistent i 40 minutter.

Spray SPF 30 Citrus Mimosa
Denne er lik Spray SPF 30 Unscented, men har en mild duft av sitron og mimosa.

Spray SPF 50 Unscented
Denne er lik Spray SPF 30 Unscented, men med SPF 50.

Mineral Baby SPF 50
Mineral Baby SPF 50 er en sollotion laget speiselt for et barns sensitive hud. Den er den mildeste solkremen laget for å beskytte sart og sensitiv hud, både hos voksne og barn. For barn over 6 mnd.

Makeup Setting Spray SPF 30
Makeup Setting Spray SPF 30 holder sminken på plass, og ansiktet friskt hele dagen. Gir en usynelig overflate samtidig som den beskytter en sensitiv hud. Brukes over makeupen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s