Nyhet! Mr & Mrs Tannie

Nå har vi fått en helt ny selvbruningsserie i butikken; Mr & Mrs Tannie. Dette er selvbruningsprodukter til hjemmebruk med en profesjonell finish.
Produktene gir ikke skjolder og er enkle og påføre. De tørker fort og gir mye fuktighet til huden.
Mr & Mrs Tannie-produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr, de er bra for huden, og 100% veganske.

Mr & Mrs Tannie er produsert i Sverige.

Mr & Mrs Tannie-serien består av 9 produkter:

24H Tan Serum:
Selftan serum som bekjemper fine linjer og gir ansiktet en naturlig glød. Serumet gir masse fuktighet. Det gir en gradvis brunfarge og anbefales brukt om natten slik at du våkner med solkysset glød.
Kr. 329,-

Face Tan Water:
Face Tan Water er en fuktighetsgivende spray med gradvis selvbruningseffekt. Den inneholder rosevann som virker beroligende.
Kr. 229,-

Self Tan Lotion:
Self Tan Lotion er en farget bronzinglotion som gir huden en naturlig brunfarge. Den er enkel å påføre, skjolder eller klisser ikke.
Kr. 299,-

Whipped Tan Mousse:
Whipped Tan Mousse er et farget selvbruningsskum med en myk konsistens. Det klisser ikke og gir fuktighet til huden. Påfør flere dager på rad for å bygge opp en dypere farge.
Kr. 299,-

Clear Tan Mist:
Clear Tan Mist er en selvbruningsspray uten farge, men som i løpet av 4 – 8 timer gir en naturlig brunfarge. Den gir ikke skjolder, og klisser ikke. For en dypere farge, gjenta påføringen.
Kr. 299,-

Foamy Body Butter:
Foamy Body Butter er et fuktighetsgivende skum som bevarer fargen med fuktighet og glød. Brukes hver dag som en body lotion.
kr. 229,-

Exfoliating Shower Gel:
Exfoliating Shower Gel er en skummende dusjgelè som inneholder AHA-syrer som fjerner døde hudceller. Den gir huden en dyprens og etterlater den myk og glatt. Brukes før du skal bruke selvbruningsprodukter.
Kr. 199,-

Exfoliating Mitt:
Exfoliating Mitt er en hanske som skånsomt, men effektivt fjerner døde hudceller. Brukes i dusjen for å skrubbe huden. Den skal brukes sammen Med Exfoliating Shower Gel.
kr. 69,-

Self Tan Mitt:
Self Tan Mitt er en myk hanske som brukes til å påføre selvbruningsprodukter. Den gir en jevn påføring uten skjolder. Du unngår også flekker på hendene ved bruk av Self Tan Mitt.
Kr. 79,-

It’s always tan’o clock somewhere

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s