Nyhet! Little Aurelia

Oppdag den fortryllende hudpleieserien for babyer og små barn, Little Aurelia. Vi har nettopp fått inn disse nydelige produktene som bidrar til barns velvære og hjelper de til å sove godt.

Little Aurelia består av milde, men effektive ingredienser som beroligende essensielle oljer for at de små skal falle til ro ved bade- og sengetid.

Med Little Aurelia blir huden beskyttet og næret med de reneste ingrediensene.

Produktene er produsert i England, og de er fri for parabener, mineraloljer, silikoner, sulfater og syntetiske dufter. De er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Little Aurelia Sleep Time-produktene gir barnet en følelse av ro og tilfredshet før sengetid, klar for en perfekt natts søvn. Huden får næring, blir myk og smidig, og den naturlige hudbarrieren blir beskyttet.

  • Sleep Time Top to Toe Wash: En sulfatfri kroppsvask gir et skånsomt skum som etterlater huden ren og håret mykt, samtidig som barnehudens naturlige balanse bevares.
  • Sleep Time Top to Toe Cream: Nydelig krem som smelter inn i den delikate huden til den lille og smører, mykgjør og beroliger huden.
  • Sleep Time Bath & Massage Oil: En lett blanding av søvndyssende, nærende oljer og blomsteressenser som beroliger og pleier huden. Oljen kan brukes i badet, og er perfekt for babymassasje.
  • Sleep Time Pillow Mist: Magisk spray med beroligende blomstervann og oljer bidrar til at den lille får en fredelig og deilig søvn. Sprayes lett på sengetøy, nattkjole elle pyjamas før sengetid.
  • Woodland Friends Gift Set: En nydelig koffert fylt med et komplett sett av alle Little Aureliaproduktene, i tillegg til Sleep Time Tales-boken som er en søt bok med herlige illustrasjoner som de små kan glede seg over.
Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s