Hvorfor rense huden?

Slurver du med hudrensen? Det å rense huden er alfa og omega i hudpleien, og legger grunnlaget for en sunn og frisk hud.

I løpet av dagen skiller huden ut talg og svette. Huden dekkes av støv, smuss og forurensing, og mange bruker makeup. Alt dette kan tette igjen porene og bør renses vekk, og gjøre huden klar for andre hudpleieprodukter.

En ren hud nyttiggjør seg produkter som serum og krem mye bedre enn en hud som ikke er renset. Det sies at produktene virker 70% bedre på ren hud, så det er litt bortkastet å investere i dyre serum og kremer dersom du dropper rensingen. Noen hudtyper vil også lettere få kviser og urenheter dersom det slurves med rensen.

Vi anbefaler å rense huden både morgen og kveld, men det er absolutt viktigst å gjøre det om kvelden. Mange dropper kveldsrensen fordi de er trette på kvelden. Vår anbefaling er derfor å rense huden når du kommer hjem på ettermiddagen eller kvelden. Det må ikke plent gjøres ved leggetid. Om natten skal huden reparere de skadene som den påføres av stress, sollys, PC-skjermer, tørr luft osv i løpet av dagen. Da er det ekstra viktig at huden er ren og kan nyttiggjør seg av gode serum og kremer i løpet av natta.

Selv om det er viktigst å rense huden på kvelden anbefales det å rense om morgenen også. Huden skiller ut talg og svette om natta og, og dette fjernes ikke ved bare bruk av vann. Om morgenen har du jo ikke sminke på huden, og rensen kan godt være litt enklere. Rensepadsene fra Elixir, eller Babor er supre. Eller du kan bruke en rensekrem i dusjen som bare skal skylles av.

qrf

Det finnes tusenvis av renseprodukter på markedet, og det er ikke alltid like lett å finne ut av hvilket du bør ha. Tenk over om du vil det skal gå kjapt, eller liker du å «dille» litt? Det er også viktig å bruke renseprodukter tilpasset din hud.

Dersom du er i tvil om hvilke produkter du skal bruke bør du ta turen innom oss, så hjelper vi deg med å finne det rette for deg og din hud.

Dette innlegget ble publisert i Tips og triks og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s