Nå er det tid for selvbruning

Våren har vært her lenge på kalenderen, men varmen lar vente på seg. Plutselig titter sola fram og med den varmen, og vi vil gå med kjole og sandaler. Da er det greit at det finnes ting som selvbruningsprodukter.

Det finnes mange gode selvbruningsprodukter som gjør deg brun umiddelbart, og gir deg en naturlig brunfarge uten å bli eksponert for skadelig UVA-stråler.

Jet Set Sun Mist er enkel i bruk og gir umiddelbart farge

For å få et best mulig resultat med selvbruning er det viktig å gjøre noen forberedelser :

  • Peeling: For å få et fint og jevnt resultat er det viktig å bruke peeling i forkant. Den fjerner døde hudceller som ville trukket til seg ekstra produkt og dermed blitt mørkere en resten. Husk områder som albuer, knær og ankler.
  • Fuktighet: Tørr hud trekker til seg mer produkt og kan bli ujevnt brun. Smør godt med Body Lotion og smør gjerne på litt ekstra på tørrere områder.

Hvis du skal fjerne hår med voksing må du gjøre dette 24 timer før du smører deg med selvbruning.

Når du skal påføre selvbruningsprodukter anbefaler vi at du alltid bruker en selvbruningshanske. Rist produktet godt før du påfører produktet på hansken. Det er best å bruke lite om gangen og påføre område for område. Jobb i sirkler og bruk god tid slik at du får jobbet produktet godt utover. På hender og føtter har det lett for å bli skjolder, så det er best å gå over disse helt til slutt og kun bruke restene av produktet her uten å påføre mer farge.

Vita Liberata er en økologisk serie som gir en naturlig brunfarge.

Etter at du er ferdig er det best om produktet får tørke litt før du tar på klær. Du bør heller ikke trene eller dusje på noen timer da svette og vann kan gi skjolder på huden.

For å få et mørkere resultat kan du smøre deg flere dager på rad. Og for å holde fargen jevn bør du smøre deg med body lotion hver dag. Hvis fargen begynner å bli ujevn bør du bruke en peeling for å få bort skjoldene.

Husk at selvbruningsprodukter ikke erstatter solkrem.

Dette innlegget ble publisert i Tips og triks og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s