Ny makeup fra Babor.

Babor har nettopp lansert en ny og forbedret makeup med produkter som kombinerer mange års ekspertise og fordelene ved profesjonell hudpleie kombinert med sminke.

De unike foundationene fra Babor inneholder kraftfulle ingredienser fra Babors ampuller, og matter ned, tilfører fuktighet eller reduserer linjer, avhengig av hudens behov.

Det grunnleggende for perfekt makeup er en jevn, plettfri foundation. Babor kommer nå med hele 8 foundationer slik at alle kan finne en som passer hudtypen/hudtilstanden, og den looken du vil skape.

  • 3D Firming Serum Foundation: Dette er en lett, serumliknende flytende foundation som øker hudens spenst og elastisitet. Den gir middels dekkevne. Den smelter inn i huden og gir en følelse av å ikke ha på sminke. 3D Firming Serum Foundation gir en naturlig, glatt og jevn glød.
  • Collagen Deluxe Foundation: Konsistensen er kremet og rik, og denne passer godt for en voksen hud med de første tegn på linjer. Den gir god og langvarig dekk, og en perfekt look. Collagen Deluxe Foundation gjør at huden føles silkemyk og fyldig.
  • Hydra Liquid Foundation: Denne har en superlett, flytende konsistens og passer godt til en tørr hud da den gir intensiv fuktighet til huden. Dette reduserer tørrhetslinjer. Den gir middels dekk, og en naturlig, frisk og glødende hud.
  • Matte Finish Foundation: Har en flytende konsistens, og passer for en fetere hudtype som blir blank, eller har grove porer. Matte Finish Foundation dekker til urenheter og store porer. Den har en middels til god dekkevne, og gir et naturlig og langvarig matt utseende. Den er også ideell for regioner med høy luftfuktighet.
  • Tinted Hydra Moisturizer: Dette er en krem for tørr hud og har en rik og kremet konsistens som gir intens fuktighet. Den er lett farget for å matche den naturlige hudtonen, og den har en lett dekkevne og gir en naturlig glød til huden. Tinted Hydra Moisturizer beskytter huden mot miljøbetinget påvirkning.
  • Creamy Compact Foundation SPF 50: En kremet makeup i fast form. Den har SPF 50, passer alle hudtyper og er perfekt beskyttelse på solrike dager, eller når man er på farten. Den har en lett til middels dekk.
  • Flawless Finish Foundation: Dette er en kompakt pudder-til-krem makeup som passer alle. Den gir en variabel dekk, og en langvarig fløyelsmyk og pudderaktig look.
  • Mineral Powder Foundation: Et løst, fjærlett pudder som passer alle hudtyper, og spesielt sensitiv hud. Pudderet er svært hudvennlig med mineralpigmenter, og gir lett til middels dekk, og en naturlig «No makeup-look».

I tillegg til alle foundationene finnes det consealer

, roughe, solpudder og highlighter.

Til øynene finnes det flere typer øyenskygger, kajaler, øyenbrynsblyanter og mascaraer.

Og til leppene får du liplinere, lipglosser, leppestifter, og en helt nydelig leppeolje med farge.

Kom innom oss og få hjelp til å finne de produktene og fargene som passer deg best!

Dette innlegget ble publisert i Make-up, Produkter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s