Power ampuller fra Dr. Babor

Dr. Babors nye power ampuller er 7-dagers boostere som er effektive og tilbyr løsninger for hudproblemer og spesielle behov.

Ampullene er mer effektive og mer innovative med synlige resultater. Effekten til hver eneste ingrediens blir forsterket av andre vitenskapelig utvalgte, aktive ingredienser for å gi enestående resultater. Den umiddelbare effekten er allerede synlig etter første påføring.

Ampullene inneholder rene, høyteknologiske og aktive ingredienser. De er veganske, fri for dufter og kunstige farger, og dermatologisk testet. Og de er selvfølgelig også fri for parabener, silikoner og polymerer.

Det er 6 forskjellige power ampuller:’

Ceramide:
Reparasjon og beskyttelse.
Lindrer en stresset, skadet eller tørr hud. Gir en sunn hudbarriere som gjør huden sterkere og beskytter mot ytre påvirkninger. Beskytter mot fuktighetstap. Glatter ut og gir en avslappet, balansert og glødende hud.

Beta Glucan:
Beroligende og beskyttende.
Perfekt for hud i ubalanse, f.eks ved bruk av munnbind. Lindrer stresset, rød og irritert hud raskt og intensivt. Styrker huden mot stressfaktorer og gir umiddelbart en lindret, avbalansert hud.

Petides:
Fastere og jevnere hud.
Aktiverer hudens cellekommunikasjon og fornyelsesmekanismer, og reduserer linjer og rynker. Jevner ut hudens struktur og hudens kontur. Gir en fastere og glattere hud som ser yngre ut. Øker hudens elastisitet.

Hyaluronic Acid:
Fuktighetsgivende og utglattende.
Revolusjonerende fuktighetsbooster for maksimal og umiddelbar hudforbedring. Plumper opp huden og reduserer linjer foråesaket av tørrhet. Øker hudens elastisitet på lengre sikt. Gir en ungdommelig fyldig, frisk og glødende hud.

Retinol:
Fornyelse og antirynke.
Motvirker for tidlige tegn på hudaldring, forbedrer hudens struktur og aktiverer hudfornyelsen. Bedrer rynker, ujevnheter, grå/gusten hud og store porer. Gir en jevnere, mer raffinert og fastere hud.

Vitamin C:
Utjevnende og antirynke.
Strålende hud og antirynke – alt i ett! Gjenoppliver gusten hud og gir glød. Beskytter mot oksidativt stress og forebygger hudaldring forårsaket av miljøfaktorer. Gir en jevnre hudtone og glattere hud.


Etter at du har renset huden, rister du ampullen godt og dekker halsen til ampullen med en serviett, eller den medfølgende ampulleåpneren.
Hold ampullen i halsen på ampullen eller åpneren, og bryt den åpen på den nedre fargede ringen med et raskt knekk.
Påfør konsentratet i håndflaten – fordel jevnt over ansikt og hals.
Trykk det lett inn i huden. Følg opp med ansiktskrem. 

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Power ampuller fra Dr. Babor

  1. Lie Moi Reime sier:

    Lure på kæ di kosta, å om dei kjæme i en pakke

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s