3 tips til huden etter en lang sommer

I år har vi hatt en utrolig flott sommer, men nå er høsten ubønnhørlig her og huden trenger kanskje andre produkter nå enn den gjør på sommeren.
Etter sommeren kan huden bli litt tørr og grå fordi lufta ute blir kaldere, og inne blir den tørrere. Heldigvis finnes det hjelp å få, og her kommer 3 tips til deg for å få fram gløden i huden.

1. Peeling
Om sommeren eksfolierer (avskalling av døde hudceller) huden saktere, og den kan bli litt grovere med ujevn hudtone pga opphopning av døde hudceller. For å få vekk de døde hudcellene må huden eksfolieres eller peeles. En hud som er peelet får en fin glød, og den tar også lettere til seg serum og krem som du har på etterpå.

Dr. Babor PRO AHA Peeling Overnight er en peelingmaske som er superenkel i bruk. Du smører den på nyrenset hud om kvelden, og går og legger deg.
Den inneholder fruktsyrer som fjerner døde hudceller over natten, og gir en fin, klar og jevn hud, og en fantastisk glød.
Du kan bruke Dr. Babor AHA Peeling Overnight 1 – 2 kvelder i uka. Du skal ikke bruke andre produkter samtidig, og neste morgen steller du huden på vanlig måte.

2. Serum
Etter sommeren kan huden ha litt ujevn hudtone. Da er produkter med C-Vitamin supre å bruke. C-Vitamin begrenser skadene fra UV-lyset. Det er hudfornyende, styrker kapillærene og motvirker «sprengte» blodkar. Ikke minst gir C-Vitamin masse glød til huden.

Dr. Babor PRO C-Vitamin Serum er et oppstrammende og klargjørende serum som jevner hudtonen, motvirker fine linjer og øker elastisiteten. Serumet gir også en fin glød i huden.
Dr. Babor PRO C-Vitamin Serum skal brukes morgen og kveld på en nyrenset hud, og under dag- eller nattkremen. Bruk en pipettelengde og masser inn i huden.

En annen super ingrediens etter sommeren er Vitamin A, eller Retinol. Denne virker cellefornyende og minimerer linjer og rynker. Retinol bedrer hudens struktur og gir en finere hudoverflate.

Dr. Babor PRO Retinol Serum glatter ut porer og linjer, og gir glød til huden. Serumet gir en jevnere hudtone, og det virker ikke uttørrende.
Retinol Serum skal brukes på ren hud hver kveld. Serumet bør brukes i 6 uker om gangen før du tar en pause. Du må også bruke krem med høy solfaktor på dagtid mens du bruker serumet.

3. Fukt og næring
Huden trenger også masse fukt om høsten. Sommerkremen kan være litt for lett nå, så sett den bort og invester i en rikere krem som tilfører fukt, og også hjelper huden med å holde på fukten.

Babor Moisturizing Cream inneholder ingredienser som fukter intensivt og støtter hudens naturlige, fuktighetsbevarende prosess, tilbakestiller hudens beskyttende barriere og sørger for at fuktigheten bevares i huden. Huden etterlates myk, sterk og jevn.

Kom gjerne innom oss, så hjelper vi deg med å finne de rette produktene for deg og din hud.

Dette innlegget ble publisert i Produkter, Tips og triks og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s