Nyhet! Harah Selftan

Vår nye selvbruningsserie, Hanah Selftan, består av 5 produkter som gir naturlig og fin brunfarge.
Harah`s unike formel gjør at den ikke lukter selvbruning, samt at når en påfører denne vil den ikke klisse eller smitte over på klærne.

Prep & Remove: Klargjør huden for self tan og sørger for det perfekte resultatet. Prep & Remove skal påføres på tørr hud. Skum opp produktet med hendene, påfør på hele kroppen og la det smelte på huden i 5 minutter. Skyll av i dusjen. Nå kan du bruke en mild skrubb/hanske fra topp til tå med fokus på de områdene du vil selvbrune. Vær spesielt oppmerksom på de tørre områdene som ankler, knær, albuer og håndledd. En god skrubb fjerner urenheter og døde hudceller, noe som fører til et jevnere resultat og en lengre varig brunfarge og fading. Smør kroppen med body lotion, og spesielt på tørre områder. Det kan være smart og droppe deodorant og parfyme.

Tanning Foam: Selvbruningsskum som kommer i tre farger:

Summer tan: for vinterblek og naturlig veldig lys hud.
Sun kissed: for hud med litt farge.
Deep tan: for mørkere hud.

Rist flasken godt! Dette er viktig for at pigmentene blir godt fordelt i flasken før du pumper ut produktet. Tanning Foam bør påføres med en hanske. Begynn med 2-4 pump av foam på hansken og påfør i sirkulære bevegelser. Ta for deg område for område, og sørg for å overlappe områdene for jevne overganger.
Jo mer foam du påfører, jo dypere vil fargen bli. Husk at «less is more» og overdreven bruk sjeldent gir gode resultater.

Tanning Mist: Selvbruningsspray for ansikt og bryst. Den gir en fin, naturlig farge og flott glød, samtidig som den gir fukt og en spenstig hud. Den setter ikke farge på tekstiler, og kan påføres selv om man er påkledd. Rist flasken godt og hold den ca. 30 cm fra ansiktet, og spray over en ren hud. Vent noen minutter før du legger på sminke. Bruk gjerne Tanning Mist før du legger deg og våkne opp med en nydelig farge og glød.

Dette innlegget ble publisert i Produkter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar